Bărbatul din Galați este anchetat într-un dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce a întreținut relații sexuale cu o copilă de 14 ani, pentru care a folosit microbuzul de transport persoane al societăţii.

Dosarul penal a fost înregistrat pe 6 mai, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată, conform Adevărul.

Caz șocant la Galați. Un șofer a întreținut relații intime cu o fată de 14 ani chiar la locul de muncă

Primele cercetări arată că raporturile sexuale au avut loc în perioada stării de urgență, respectiv pe 31 martie și 19 aprilie.

 Un șofer a întreținut relații intime cu o fată de 14 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați arată că „în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, având reprezentarea şi cunoscând faptul că persoana vătămată are vârsta de 14 ani, la data de 31.03.2020, inculpatul a întreţinut cu aceasta un raport sexual oral şi anal, iar la data de 19.04.2020 un raport sexual oral în microbuzul de transport persoane aparţinând societăţii al cărei angajat era”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Caz fără precedent la Giurgiu. 1.000 de salariați au rămas fără bani

Citeste si: VIDEO| Sfidarea legii, capitolul "Corduneanu"

Citeste si: VIDEO| Prima zi de libertatea în Ţăndărei

Pe data de 8 mai, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citeste si: Imagini socante cu un hotel din Targoviste in care sunt tinuti "ostatici" romanii intorsi din strainatate! Oamenii sunt disperati!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si