Close sidebar
Close sidebar

Urmărire ca-n filme în Prahova. Oamenii legii au împușcat un tânăr

Un tânăr din județul Prahova fost împușcat de oamenii legii. Băiatul, de 23 de ani, a refuzat să se predea după fapta comisă.

Georgiana Balaban,

Panică pe o șosea din județul Prahova. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat în picior de polițiști. Scenele au avut loc la ieşirea din oraşul Vălenii de Munte. Suspectul a fost urmărit de polițiști, iar într-un final, în loc să se predea, i-a amenințat pe aceștia.

Scenele șocante ale întregii urmăriri au avut loc pe o șosea din județul Prahova. Tânărul prahovean a fost împușcat în picior după ce i-a amenințat pe oamenii legii.

Polițiștii au urmărit noaptea trecută o mașină care venea din Vălenii de Munte către Ploiești. La volanul mașinii se afla un tânăr de doar 23 de ani, care a refuzat să se predea. Ba mai mult, el i-a și amenințat pe oamenii legii cu un cuțit.

Ce faptă a comis prahoveanul urmărit de oamenii legii

Agenții rutieri i-au făcut semn tânărului să oprească pentru un simplu control de rutină. În contextul pandemiei, circulația după ora 23:00 este interzisă, iar oamenii pot părăsi domiciliile doar cu motive bine justificate.

Bărbatul a refuzat să oprească pe dreapta, iar oamenii legii au mers după el. După câțiva kilometri de urmărire, autoturismul s-a oprit într-un cap de pod. Din mașină au coborât nu mai puțin de șase persoane.

În loc să se predea, șoferul s-a arătat extrem de iritat. El a făcut un gest total neașteptat: a scos un cuțit și i-a amenințat pe polițiști.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un tânăr din București a mers la cerșit deghizat în călugăriță. Ce au descoperit polițiștii

Incident în județul Prahova. [Sursa foto: google]

Acesta a fost somat verbal de mai multe ori să renunțe la armă și la amenințări. Oamenii legii au tras apoi patru focuri de avertisment, iar pentru că individul nu renunța la cuțit și devenea amenințător, aceștia au deschis focul în plan orizontal, iar bărbatul a fost împușcat în picior.

Citeste si: VIDEO- Un cioban român, ținta mafiei siciliene. A fost arestat pentru două crime

Cazul inedit a avut loc în jurul orei 23:30. Polițiștii l-au suspectat pe șofer că s-ar afla și sub influența alcoolului, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Întrucât la ieşirea din oraşul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta, cât şi de un alt echipaj de poliţie aflat în serviciu. La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât iniţial 5 persoane apoi o şasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a ameninţat pe primul poliţist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înţepător. Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunţat la acţiune, poliţistul a executat somaţie legală şi patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acţiunea de ameninţare. A fost executat foc în direcţia membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

O ambulanță a mers la fața locului și l-a transportat la spital pe bărbat pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferul s-a ales acum cu dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI