Șoferul mașinii a suferit răni serioase în urma impactului și a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a putea fi scos din autoturism. O ambulanță l-a transportat de urgență la Spitalul din Târgoviște.

Citeste si: Scene violente în Olt. Un bărbat de 25 de ani este cercetat după ce și-a înjunghiat soția

Pericol de explozie

Pompierii au rămas la fața locului. Din fericire, cisterna era goală, dar rămânea pericol de explozie din cauza țevii rupte de gaz. O echipă a operatorului de gaze a reușit să remedieze problema. Polițiștii încearcă să stabilească care au fost cauzele care au produs accidentul.

Citeste si: Un pieton și un biciclist, accidentați mortal în ultimele ore

Accident în Cluj: Un TIR s-a răsturnat în afara străzii. Au fost găsite două victime

Vineri, în localitatea Șimand, din județuș Cluj, un TIR s-a răsturnat în afara șoselei, la locul accidentului fiind găsite două persoane rănite.

Autocamionul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Polițiștii au solicitat la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare dar și echipaje medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident auto

La fața locului, salvatorii au descoperit două persoane rănite, un bărbat și o femeie. Cei doi se aflau împreună în cabina TIR-ului.

Celor două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale și au fost transportate de echipaje SMURD la spital, pentru efectuarea unor investigații suplimentare. În zonă, traficul a fost restricționat, în prezent acesta desfășurându-se alternativ pe un singur sens. 

Citeste si: Accident cumplit. 13 oameni au murit după ce un TIR a spulberat un microbuz în Ucraina

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si