Evenimentul a avut loc seara trecută pe strada Electrolizei din Baia Mare. Un alt șofer a surprins întrega scenă cu ajutorul camerei de bord. În imagini se observă cum șoferul mergea cu mașina când pe sensul său, când pe contrasens, cursa acestuia terminându-se într-un morman de zăpadă, în care a intrat cu mașina.

Citeste si: Accident cumplit în Teleorman. O persoană a decedat

șofer baia mare

Cursa unui șofer din Baia Mare s-a terminat într-un morman de zăpadă.

[Sursa foto: actualmm.ro]

Șoferul consumase alcool

Martorul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,84 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Acesta a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile și s-a ales cu un dosar penal pe numele său pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Citeste si: Copil de 13 ani, găsit în comă pe marginea unui drum. A fost preluat de elicopterul SMURD

Un șofer de 29 de ani a murit la volan, iar mașina scăpată de sub control a lovit o fetiță de 6 ani pe trotuar

Un accident șocant a avut loc ieri în Petroșani, județul Hunedoara. Accident șocant. Un șofer a decedat la volan, iar mașina scăpată de sub control a lovit o fetiță de 6 ani de pe trotuar, informează presa locală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un tragic accident rutier a avut loc, sâmbătă, la Petroșani. Accidentul s-a petrecut după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan, iar scăpată de sub control, mașina a intrat pe trotuarul din fața unui bloc și a acroșat o fetiță, în vârstă de șase ani, care se afla împreună cu mama sa.

Șoferul a decedat, iar copila a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează  ServusPress.

Citeste si: Inedit ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu în urmă cu trei ani

Fetița de 6 ani, transportată de urgență la spital

Tragedia s-a petrecut pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani. Se pare că, șoferul de doar 29 de ani a suferit un stop cardio-respirator chiar în timp ce conducea mașina. 

În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, minora fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citeste si: Fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj s-a urcat cu cel mai puternic bolid din lume pe o altă mașină din trafic- FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si