Hoții au acționat din nou cu săbiile

Sâmbătă, 5 iunie 2021, un alt atac a avut loc asupra unui camionagiu român. Marian Vasile a fost la un pas să își piardă viața după ce hoții din Hexagon au încercat să îl atace atât pe el, cât și pe un coleg de-al său belarus, pe care românul nostru a reușit să îl salveze din mâinile a două persoane înarmate cu săbii.

Vasile Marian, șoferul român de TIR atacat sâmbătă noapte era din Brăila, la fel ca Mihai Spătaru, cel care a fost ucis în urmă cu trei săptămâni tot în Franța, unde a avut loc atacul.

Citeste si: Al treilea șofer român de TIR mort  în luna mai  

În noaptea de 15 spre 16 mai, brăileanul Mihai Spătaru, şofer profesionist de TIR, se afla într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, împreună cu soţia sa, împreună cu care făcea echipaj pe camion. Cei doi veneau din Anglia şi urmau să facă o livrare în Spania.

Șoferii români de TIR de peste hotare sunt în mare pericol un nou atac in franta
Șoferii români de TIR de peste hotare sunt în mare pericol[Sursa foto: PixaBay]

La un moment dat, Mihai i-a spus soţiei că merge la toaletă, apoi se va duce să verifice dacă încărcătura este în regulă, iar lacătul remorcii este intact. Imediat ce a coborât şi a ajuns în spatele TIR-ului, românul de 39 de ani a fost atacat cu o sabie şi înjunghiat de două ori, în inimă şi spate.

Mihai nu a mai avut nicio şansă.

Șofer de TIR român, ucis în urmă cu o săptămână

Pe lângă șoferul brăilean, Mihai Spătaru, s-a mai stins din viață săptămâna trecută un alt camionagiu român care se afla într-o parcare din Italia. Acesta fusese găsit decedat cu mai multe răni înjunghiate pe corp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cel puțin 30 de morți după ciocnirea a două trenuri

Conform informațiilor oferite de către publicația italiană Messaggero Veneto, trupul neînsuflețit al camionagiului român a fost descoperit luni după-amiză, pe data de 24 mai 2021.

Săptămâna trecută a avut loc un alt atac[Sursa foto: PixaBay]

Cei care au anunțat dispariția românului au fost chiar colegii acestuia, mulți dintre ei fiind disperați că românul nu a răspuns ore în șir la telefon, aceștia au apelat la serviciul de urgență, iar mai apoi a fost declanșată rapid o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului, parcat în zona industrială din Rivoli.

Echipele de prim-ajutor care au ajuns în locul în care se afla românul nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața deoarece șoferul de TIR român era deja decedat când au ajuns.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si