Close sidebar
Close sidebar

Șofer român de TIR atacat cu săbii de către hoți, într-o parcare din Franța

Un alt român, conducător de TIR a fost atacat peste hotare sâmbătă noapte, în Franța, pe data de 5 iunie 2021. Asta la doar trei săptămâni de la moartea tragică a tânărului șofer de TIR Mihai Spătaru, care se afla tot într-o parcare din Franța.

Andreea Bolocan,

Șoferii români de TIR de peste hotare sunt în mare pericol [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hoții au acționat din nou cu săbiile

Sâmbătă, 5 iunie 2021, un alt atac a avut loc asupra unui camionagiu român. Marian Vasile a fost la un pas să își piardă viața după ce hoții din Hexagon au încercat să îl atace atât pe el, cât și pe un coleg de-al său belarus, pe care românul nostru a reușit să îl salveze din mâinile a două persoane înarmate cu săbii.

Vasile Marian, șoferul român de TIR atacat sâmbătă noapte era din Brăila, la fel ca Mihai Spătaru, cel care a fost ucis în urmă cu trei săptămâni tot în Franța, unde a avut loc atacul.

Citeste si: Al treilea șofer român de TIR mort  în luna mai  

În noaptea de 15 spre 16 mai, brăileanul Mihai Spătaru, şofer profesionist de TIR, se afla într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, împreună cu soţia sa, împreună cu care făcea echipaj pe camion.

Cei doi veneau din Anglia şi urmau să facă o livrare în Spania.

Șoferii români de TIR de peste hotare sunt în mare pericol [Sursa foto: PixaBay]

La un moment dat, Mihai i-a spus soţiei că merge la toaletă, apoi se va duce să verifice dacă încărcătura este în regulă, iar lacătul remorcii este intact. Imediat ce a coborât şi a ajuns în spatele TIR-ului, românul de 39 de ani a fost atacat cu o sabie şi înjunghiat de două ori, în inimă şi spate.

Mihai nu a mai avut nicio şansă.

Șofer de TIR român, ucis în urmă cu o săptămână

Pe lângă șoferul brăilean, Mihai Spătaru, s-a mai stins din viață săptămâna trecută un alt camionagiu român care se afla într-o parcare din Italia. Acesta fusese găsit decedat cu mai multe răni înjunghiate pe corp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cel puțin 30 de morți după ciocnirea a două trenuri

Conform informațiilor oferite de către publicația italiană Messaggero Veneto, trupul neînsuflețit al camionagiului român a fost descoperit luni după-amiză, pe data de 24 mai 2021.

Săptămâna trecută a avut loc un alt atac [Sursa foto: PixaBay]

Cei care au anunțat dispariția românului au fost chiar colegii acestuia, mulți dintre ei fiind disperați că românul nu a răspuns ore în șir la telefon, aceștia au apelat la serviciul de urgență, iar mai apoi a fost declanșată rapid o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului, parcat în zona industrială din Rivoli.

Echipele de prim-ajutor care au ajuns în locul în care se afla românul nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața deoarece șoferul de TIR român era deja decedat când au ajuns.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI