Polițiștii din București  caută, miercuri seară, un șofer care nu a oprit la semnalele agenților şi a lovit două mașini când fugea. Maşina a fost găsită abandonată în Sectorul 4.

Citește si: Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat, miercuri seară, conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Șoferul agresiv este de negăsit

Poliția a încercat să-l oprească pe tânăr, însă fără rezultat. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, bărbatul a lovit două mașini care îi blocau calea de a fugi. Mai mulți jandarmi și polițiști au încercat să-l oprească, însă individul a apăsat accelerația și a fost la un pas de a-i călca, atât pe ei cât și pe oamenii care treceau liniștiți pe trecerea de pietoni.

Citește si: VIDEO| Scene halucinante: Un bărbat a ignorat regulamentul parcării din centrul orașului şi a ieșit pe contrasens, rupând bariera

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Dă-te jos!”, îi spun oamenii legii, însă fără rezultat.
„Fugărea o fată, mai devreme! E mort săracul, mort, mort!”, a declarat un martor.

tineretului

Individul aproape că spulberă pietonii aflați pe trecerea de pietoni.

[Sursa foto: Captură Video]

Trecătorii au privit cu spaimă la scenele de coșmar. Pietonii au fost la un pas de a fi spulberați. „Bă, ești nebun? Lovește oamenii! Dați-vă la o parte!”, au strigat oamenii neputincioși.

Ceilalți participanți la trafic s-au dat din calea șoferului agresiv care le lovea autoturismele. În cele din urmă, bărbatul a scăpat și a fugit de la locul cu pricina.

Citește si: Șoferul de TIR care le-a omorât pe Diana și fetița ei, pe autostrada București-Pitești, a fost condamnat

„Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autoturismul a fost dat în atenție şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

„În momentul de faţă polițiștii desfășoară activități în vederea identificării şi depistării conducătorului auto”, a mai transmis sursa citată.

Citește si: Accident îngrozitor pe Pasajul Basarab din Capitală! Un bărbat a murit- Traficul este blocat în zonă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si