##CITAT74##

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Francezii sunt furiosi fiindca transportatorii din Estul Europei le fac concurenta si au decis sa rezolve problema cu piatra.

Mai multe camioane, care veneau din aceasta zona, au fost atacate cu pietre de catre soferii francezi. Camioanele s-au ales cu parbrizele sparte sau cu rezervoarele perforate.

Potrivit publicatiei ouest-france.fr., citata de digi24.ro, mai multi soferi din Polonia, Romania si Lituania au fost atacati cu pietre in localitatea Loudeac, in noaptea de miercuri spre joi.

Un sofer roman a povestit ca parcase in noaptea respectiva in parcarea unui supermarket:" Adormisem când am auzit un zgomot". Cineva i-a spart rezervorul cu o piatra." Nu mai pot conduce asa".

"Am fost speriat văzând că zbura spre mine, spre parbriz, o piatră foarte mare", a spus un sofer din Lituania.

Agresorii nu au fost inca prinsi. Politia franceza mentioneaza ca aceste acte de vandalism au loc intr-o perioada sensibila, in contextul unei situatii conflictuale intre transportatorii straini si cei francezi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si