Regulile de circulație sunt încălcate tot mai des de șoferi, însă cum sunt prinși sunt sancționați conform legii. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 şi a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 101 km/h, pe un sector de drum unde limita era de 50 de km/h.

Citește si: Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

„De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei în cauză a indicat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condusă la sediul INML în vederea recoltării de mostre biologice, iar în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 din Codul Penal”, transmit ei.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus un autovehicul pe Podul Basarab şi a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 150 km/h pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h, acesta primind o amendă de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Cu 145 km/h pe străzile Capitalei

„Un tânăr în vârstă de 18 de ani a condus un autovehicul pe Splaiul Unirii şi a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 145 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 60 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, conform Direcției Poliției Rutiere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Scene de coșmar în București. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar când a fost încolțit a dat năvală peste pietoni

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a condus un autovehicul fost înregistrat de aparatul radar cu viteaza de 135 km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Citește si: Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Mașina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

În cadrul unei acțiuni derulate în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de aproximativ de 85.000 lei şi au fost reținute *35 *permise de conducere: 25 pentru depășirea vitezei cu peste 50km/h; 8 pentru depășirea vitezei cu peste 70 km/h; 1 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului (infracțiune).
Conform datelor statistice, în primele luni ale anului, în București s-au înregistrat 316 accidente rutiere grave în urma cărora 27 de persoane au decedat, 295 au fost rănite grav şi 45 rănite ușor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Accident grav în Ilfov: 5 copii au fost răniți și transportați la spital, după ce două mașini s-au lovit

„Viteza neadaptată la condițiile de drum a reprezentat principala cauza generatoare, fiind înregistrate *67 de accidente rutiere grave”, precizează polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si