Autostrada Soarelui (A2) este principalul drum care face legatura intre Bucuresti si statiunile de pe litoral. In timpul verii, devine unul dintre cele mai aglomerate sosele din România.

Compania Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) i-a sfatuit recent pe soferi sa nu stea la cozile formate la benzinarii si la statia de taxare de la Fetesti si sa plateasca a doua zi pâna in ora 23.59, in conditiile in care se formeaza cozi la orele de varf.

Aplicatia de mobil, dezvoltata de UNTRR, poate fi descarcata gratuit din Google Play si Apple Store. Odata ce rovinieta a fost platita, clientii primesc confirmare de livrare prin SMS si email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumparatorii sunt avertizati din timp de data de expirare, potrivit UNTRR.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7, si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plata cu confirmare si emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plata traditional la orice banca (emiterea va fi efectuata dupa confirmarea sumelor in cont)”, se arata in comunicat.

Trecerile de pod de la Fetesti – Cernavoda pot fi achitate anticipat sau dupa ce soferii au trecut de statiile de taxare, dar pâna la ora 23:59 a zilei urmatoare efectuarii trecerii.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si