Close sidebar
Close sidebar

Soferii pot plati rovinieta si taxa de pod de la Fetesti prin intermediul unei aplicatii de mobil

Rovinieta si taxa de pod de la Fetesti pot fi platite in prezent si prin intermediul aplicatiei de mobil e-rovinieta.ro, a anuntat miercuri Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Autostrada Soarelui (A2) este principalul drum care face legatura intre Bucuresti si statiunile de pe litoral. In timpul verii, devine unul dintre cele mai aglomerate sosele din România.

Compania Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) i-a sfatuit recent pe soferi sa nu stea la cozile formate la benzinarii si la statia de taxare de la Fetesti si sa plateasca a doua zi pâna in ora 23.59, in conditiile in care se formeaza cozi la orele de varf.

Aplicatia de mobil, dezvoltata de UNTRR, poate fi descarcata gratuit din Google Play si Apple Store. Odata ce rovinieta a fost platita, clientii primesc confirmare de livrare prin SMS si email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumparatorii sunt avertizati din timp de data de expirare, potrivit UNTRR.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7, si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plata cu confirmare si emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plata traditional la orice banca (emiterea va fi efectuata dupa confirmarea sumelor in cont)”, se arata in comunicat.

Trecerile de pod de la Fetesti – Cernavoda pot fi achitate anticipat sau dupa ce soferii au trecut de statiile de taxare, dar pâna la ora 23:59 a zilei urmatoare efectuarii trecerii.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI