Close sidebar
Close sidebar

Șoferii violenți în trafic îi pot influența și pe ceilalți să se comporte la fel

Specialiștii susțin faptul că agresivitatea la volan poate fi molipsitoare. Șoferii care se comportă violent în trafic îi pot infleunța și pe ceilalți să fie la fel.

Alexandra Bercea,

Șoferii care sunt violenți în trafic îi pot influența și pe ceilalți să se comporte la fel

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultima perioadă au fost tot mai multe situații în care șoferii  s-au șicanat. Cei care se comportă violent, riscă să își piardă libertatea, pe lângă amenzile primite.

Citeste si: Un șofer român a împrăștiat beton peste 25 de mașini, în Austria

În prezent, amenda maximă pentru șoferii agresivi este de 725 lei

Amenda maximă în acest moment pentru șoferii agresivi este de 725 lei. Pe viitor, după modificarea Codului Rutier, aceștia ar putea scoate din buzunar până la 2.900 lei. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Șoferii care sunt agresivi verbal sau fizic ar putea rămâne fără permisul de conducere sau s-ar putea alege chiar cu dosar penal.

Citeste si: Accident în lanț la intrare în Cluj-Napoca: șase mașini implicate și o persoană rănită

Șoferii agresivi pot risca închisoare

Cea mai mare pedeapsă pe care a primit-o un șofer după ce a agresat pe cineva în trafic, a fost de 5 ani de închisoare. În timp ce se afla pe a treia bandă a șoselei din apropierea Fântânii Miorița din Capitală, un bărbat furios  i-a tăiat calea unui alt șofer.

Citeste si: Român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de autoritățile spaniole. Bărbatul conducea beat, fără permis şi i-a lovit pe oamenii legii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI