În imaginile postate pe o rețea de socializare se observă cum șoferița care încerca să iasă din parcare. În spatele ei apare o altă mașină, care cel mai probabil a încurcat-o pe femeie. Femeia încearcă să iasă cu spatele, apoi intră cu viteză în geamul magazinului.

Citeste si: Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda va fi deschis marți, 30 noiembrie

Nu au existat victime

Nicio persoană care se afla în magazin nu a fost rănită în urma incidentului, dar cel mai probabil femeia va trebui să suporte cheltuielile pentru a înlocui geamul distrus. 

Citeste si: Mașină răsturnată de pe un pod, la Suceava. O persoană a murit pe loc

Un șofer din Timișoara care a intrat pe contrasens a rănit trei persoane

Un accident rutier a avut loc luni pe bulevardul 16 decembrie din Timișoara după ce un șofer care a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoturismul care circulă cu viteză intră pe contrasens,se izbește de un alt vehicul care circulă regulamentar. După impact, autoturismul condus de șoferul vinovat este proiectat în doi oameni care traversau regulamentar strada pe trecerea de pietoni. 

Potrivit primelor informații, șoferul care a provocat accidentul suferă de epilepsie.

Citeste si: Accident grav între două autoturisme în care se aflau şapte persoane, printre care şi trei minori

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si