Totul a început după ce șoferiță în vârstă de 35 de ani a lovit un copil în vârstă de 12 ani, pe strada Petru Maior din localitatea Tășnad. La fața locului au venit rudele victimei și locuitorii cartierului, care au început să o atace pe femeie.

Oamenii au atacat-o pe șoferiță

Aceasta a fost nevoită să se baricadeze în mașină, de frica mulțimii recalcitrante. A

fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele, dar și așa, oamenilor legii le-a fost greu să țină mulțimea în frâu.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

La fața locului au sosit și oamenii legii, care au încercat să calmeze spiritele. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Patrick se simte atras de Nona, dar nu vrea să se grăbească. Ce înseamnă ”Casa Iubirii” pentru el

În filmare se vede cum mai multe femei lovesc mașina, inclusiv cu obiecte, iar una dintre ele încearcă să intre în autoturism, în timp ce cei de margine instigau la violență.

Un tânăr de 19 ani a făcut prăpăd după ce s-a urcat drogat la volan

Trei persoane, printre care un copil de doar doi ani, au ajuns la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier.

Tragedia a fost produsă de un șofer în vârstă de 19 ani care s-a urcat drogat la volan, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Citește și: Accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme pe DN 24D

Conform reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, oamenii legii au fost sesizați telefonic prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DE 581- Drumul de Centură al municipiului Tecuci a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite mai multe persoane.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident rutier în Bistrița-Năsăud

Agenții de la Poliția Rutieră care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un tânăr, în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Tutova, judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul de centură, la efectuarea unei manevre de depăşire a unei autoutilitare, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un

alt bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Negrileşti, judeţul Galaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si