În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că femeia avea o alcoolemie record. Svetlana Ungureanu circula cu o viteză amețitoare, de 160 km/h, în momentul când a intrat cu bolidul de lux într-un troleibuz plin cu pasageri. Impactul a fost unul foarte violent, având în vedere viteza cu care femeia circula, arată spynews.ro.

Șoferiță cu alcoolemie record la volan. A omorât 2 oameni și a rănit alți 24

Citeste si: O profesoară din Suceava a murit în urma unui accident casnic stupid

A omorât 2 oameni și a rănit alți 24

Un pasager din mașină, a murit pe loc, în timp ce un călător din troleibuz s-a stins câteva ore mai târziu, la spital. 24 de alți oameni au primit îngrijiri medicale, printre care și șoferița vinovată, care se zbate acum între viață și moarte.

Șoferiță cu alcoolemie record la volan

Polițiștii au descoperit mai multe lucruri în neregulă cu tânăra în vârstă de 33 de ani. Purta pantofi cu toc în momentul când s-a produs accidentul, dar, cel mai important, a avut o alcoolemie record: 2,15 g/l alcool pur în sânge, conform stiri.md. Asta înseamnă de șapte ori peste limita legală.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Șoferiță cu alcoolemie record la volan. A omorât 2 oameni și a rănit alți 24

Citeste si: Două maşini şi un camion s-au ciocnit pe DN 13, cinci persoane fiind rănite; a fost solicitat elicopterul SMURD

Nu este prima oară când șoferița face un accident. Ce-i drept, este singurul soldat cu morți. În 2017, Svetlana a mai provocat un alt accident, tot în timp ce conducea sub influența băuturilor la închisoare. A primit șase luni de închisoare.

La scurt timp după eliberare, în 2018, a mai făcut un accident: a lovit o altă mașină și a distrus gardul unei case.

Citeste si: Acuzații grave! Un jandarm și iubita lui suspectați că racolau fete pentru a le exploata sexual

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si