În Vâlcea, o femeie de 55 de ani este cerectată penal, după ce joi a fost implicată într-un accident rutier. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au găsit-o cu o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum s-a produs accidentul?

Accidentul a avut loc pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Mașina condusă de femeie a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, cel mai posibil din cauza nerespectării distanței regulementare în trafic. 

Citește și: Accident grav în București, între o ambulanță și un autoturism

Șoferiță de 55 de ani, cercetată penal, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Șoferiță de 55 de ani, cercetată penal, după ce a fost implicată într-un accident rutier

[Sursa foto: PixaBay]

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, pe o stradă din municipiu, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 58 de ani, şi un alt autoturism, condus de către o femeie, de 55 de ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, a rezultat rănirea acestora, ulterior fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, în urma testării femeii de 55 de ani, cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La locul accidentului au intervenit şi pompierii militari, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, pe lângă acordarea de prim ajutor medical, aceştia asigurând şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor.

Accident grav în București, între o ambulanță și un autoturism

Un accident rutier grav a avut loc miercuri în București, după ce o ambulanță și un autoturism s-au lovit.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Berzei cu Știrbei Vodă.

Citește și: Fetiță de 5 ani din Argeș, în comă după ce a căzut a doua oară de la etaj. Copila încă se recupera după primul accident

Femeie de 55 de ani din Vâlcea, cercetată penal, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Femeie de 55 de ani din Vâlcea, cercetată penal, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

[Sursa foto: istock]

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Au fost implicate două persoane, care ar fi refuzat transportul la o unitate medicală, potrivit informațiilor transmise de realitatea.net.

Potrivit sursei citate anterior, traficul în zonă ar fi îngreunat. Două linii de tramvai, 44 și 24 ar fi blocate pe ambele sensuri de circulație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si