Close sidebar
Close sidebar

Șoferiță din Ucraina, implicată într-un accident cu șase victime pe DN 7

Șase persoane, printre care și o femeie din Ucraina, au fost rănite marți după-amiază în urma unei coliziuni a două autoturisme cu un autocamion.

Diana Puiu,

Șoferiță din Ucraina, implicată într-un accident cu șase victime pe DN 7

[Sursa foto: G4 Media]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O șoferiță din Ucraina a fost implicată într-un accident cu șase victime, produs pe DN 7, la Bujoreni. Coliziunea a avut loc între două autoturisme și un autocamion.

Citeste si: Klaus Iohannis anunță primul convoi umanitar din România spre Ucraina

Potrivit Inspectoratului de Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, femeia din Ucraina, care se afla singură într-una dintre mașinile implicate în accident, a suferit leziuni ușoare care nu au necesitat internarea.

Femeia din Ucraina nu a necesitat internare

Aceasta se îndrepta către Bulgaria. „În autoturismul cu număr de Ucraina se afla o persoană de sex feminin, cu cetăţenie ucraineană. Aceasta a fost evaluată de un echipaj SAJ, suferind leziuni minore.

Citeste si: Japonia donează echipamente de protecție pentru forțele armate din Ucraina

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Persoana nu a solicitat îngrijiri medicale, dar a solicitat cazare pentru un interval de şase ore până la reluarea deplasării către destinaţia finală. Alte cinci victime de naţionalitate română au fost evaluate, trei dintre acestea necesitând transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers aproximativ o oră și jumătate, iar polițiștii au început să facă cercetări.

Un alt accident a avut loc în Neamț

Un alt accident în care a fost implicată o ucraineancă a avut loc în Neamț, pe E 85. Polițiștii au stabilit că neacordarea de prioritate a fost cauza accidentului.

Citeste si: General-maior rus, ucis, în Ucraina. Vitali Gherasimov a luptat în al Doilea Război din Cecenia

Mama şi copiii din Ucraina intenţionau să ajungă la Bucureşti, lucru pe care l-au făcut cu un alt autovehicul.

Autorităţile au făcut demersurile necesare ca autoturismul avariat să fie preluat de o platformă şi dus la un service auto din judeţul Bacău.

Citeste si: De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

„A reieşit că, în timp ce o femeie, de 42 de ani, cetăţean ucrainean, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 2- E85, în afara localităţii Secuienii Noi, din direcţia Roman spre judeţul Bacău, la intersecţia cu DC 85 A, a efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Bihor. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI