Un agent a fost luat pe capota mașinii unui individ care gonea cu maşina pe străzile din nordul Bucureştiului, sâmbătă dimineața, în jurul orei 4. În urma testării cu aparatul etilotest și drugtest, a reieșit că acesta consumase atât alcool, cât și cocaină.

Ce acuzații aduce familia șoferului băut și drogat?

Se pare că șoferul nu a vrut să oprească la semnalele polițistului, după care ar fi continuat să meargă cu viteză pe străzile din Capitală, până când a fost prins de agenți.

Sâmbătă seara, individul a fost arestat preventiv pentru fapta șocantă. El este acuzat de vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa drogurilor.

”Familia m-a rugat frumos să nu luăm legătura cu presa şi eu trebuie să ascult rugămintea familiei. Da, i-au dat mandat de arestare”, a spus avocata acestuia, care a menționat că a contestat mandatul.

Șofer polițist rănit arestat

Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul din Capitală.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Ce au cerut cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia? Incredibil ce vor presupușii criminali de la petrecerea de la Padina

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, familia îi ține partea și susține că de fapt fiul lor nu a făcut nimic atât de grav și nu a omorât pe nimeni.

Aceştia lansează şi acuzaţii la adresa agenţilor, spunând că tânărul ar fi fost bătut şi ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

În ce stare este polițistul?

Polițistul a fost dus de urgență la spital în acea seară. El are răni la piciorul drept şi contuzii în regiunea abdominală, iar din fericire medicii au spus că este în afara oricărui pericol.

Șofer polițist rănit arestat

El este tânărul care a luat pe capotă un polițist în București.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman: „Sunt bune de plată!”

Alături de tânărul de 27 de ani mai erau două fete pe care acesta urma să le ducă acasă. Și ele au fost duse la audieri, acolo unde au spus că nu-l cunosc pe șofer și că el s-a oferit să le conducă acasă.

”El a părut un băiat foarte OK, că nu ne urcam în maşină cu el dacă el nu părea un băiat OK. Eu m-am trezit cu roşu şi albastru în spate. Asta e tot ce am văzut. Noi nu ştim ce era în capul acelui băiat”, a spus una dintre tinerele în vârstă de 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si