Dupa aproape trei ani de procese, in care soferul vinovat nici macar nu a stat de vorba cu sotul Iuliei Ganea, tanara careia i-a distrus viata, cei doi s-au intalnit.

Desi in noiembrie anul trecut, instanta a stabilit o depagubire uriasa pentru familia Iuliei – 1,5 milioane de euro, bani ce trebuie dati de compania de asigurari, procesul final este departe de a se incheia. In acest timp, Laurentiu Ganea, sotul Iuliei a facut eforturi uriase, a apelat la ajutorul semenilor, pentru a strange sumele necesare tratamentului tinerei, care se afla intr-o stare neuro-vegetativa. 

La finalul anului trecut, Laurentiu a vorbit pentru prima data cu soferul vinovat, care a venit sa o si viziteze pe Iulia. Laurentiu Ganea a facut o intelegere cu  vinovatul si in schimbul banilor si-a retras plangerea penala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Liviu Neculicioiu, soferul vinovat de accident

Pe 20 februarie, Tribunalul Brasov a dat verdictul, oprind procesul penal ca urmare a retragerii plangerii lui Laurentiu Ganea. In acest fel, Liviu Neculicioiu a scapat de inchisoare.
“Mi-am retras plangere ca sa pot sa plec in Thailanda cu Iulia, la un tratament cu celule stem. Mi-a dat 22.000 de euro, desi nu i-am cerut eu suma respectiva. El a zis ca nu vrea sa mai faca puscarie si ca ma va ajuta cu banii de tratament”, ne-a spus Laurentiu Ganea.

„Nu este vorba despre o impacare. Este o colaborare pentru recuperarea Iuliei. Dar nu il voi ierta niciodata“, ne-a precizat sotul Iuliei Ganea motivul pentru care a acceptat banii si l-a scapat de puscarie pe soferul vinovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si