Un șofer de 43 de ani este cercetat de Poliție, după ce acesta ar fi accidentat o minoră pe o trecere de pietoni și a fugit de la locul faptei.

Citeste si: Fata lovită de mașina de poliție nu mai poate merge la școală, iar mama ei face apel la autorități

Bărbatul nu avea permis de conducere, iar pe data de 19 martie a produs accidentul pe strada Cransebeșului din Lugoj.

Fata de 12 ani trecea regulamentar strada.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar în momentul în care a fost găsit, a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de probe biologice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl Raisei are un mesaj pentru polițistul care i-a ucis copila. Ce i-a transmis bărbatul la 40 de zile de la decesul fetei

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "vătămare corporală din culpă", "părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie", "conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere" şi "refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", urmând să fie cercetat și prezentat în fața magistraților.

Citeste si: Un autoturism a luat foc pe Calea Victoriei. Traficul a fost deviat de la bulevardul Dacia

Accident pe o trecere de pietoni din Baia Mare

Accident și în Baia Mare, unde o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc la mijlocul lunii februarie, pe strada Grănicerilor.La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi poliţia rutieră, informează presa locală.

Citeste si: Șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier din Argeș

Potrivit eMaramures.ro, femeia a fost stabilizată de echipajul medical de prim ajutor și a fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si