El nu are permis de conducere, iar masina pe care a condus-o a fost vanduta de aproape 10 ori fara sa fie intocmite actele de catre persoanele care au intrat in posesia ei, unele chiar si din alte judete.
 

 

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, barbatul de 47 de ani a fost retinut in noaptea de vineri spre sambata, fiind acuzat de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere pe drumurile publice fara permis de conducere.
 

 

Masina pe care o conducea barbatul, gasita initial de politisti joi, in zona Pietei Delfinului, a fost vanduta si cumparata de aproximativ 10 ori fara ca proprietarii acesteia sa intocmeasca actele necesare, transferul succesiv fiind consemnat doar prin acte de mana. Unele persoane care au intrat in posesia autoturismului erau chiar si din alte judete, spun politistii potrivit news.ro.
 
 
 
Fetita de 10 ani lovita joi pe trecerea de pietoni este in afara pericolului, acasa, dar va mai ramane o perioada imobilizata din cauza
traumatismelor, avand o fractura de gamba si o contuzie toraco-abdominala.
 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si