Șoferul în vârstă de 42 de ani care, joi, 12 august 201, a acroșat cu mașina un polițist din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Acesta va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prin sistem videoconferință, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autoritățile austriece, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Citeste si: Accident rutier tragic: O gravidă a murit pe loc

IPJ Caraș-Severin a fost sesizat joi după-amiază, 12 august 2021, prin apel la 112 despre faptul că un polițist din cadrul Poliției orașului Bocșa care dirija traficul rutier a fost acroșat de o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească.

Din verificările efectuate s-a stabilit că polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire mașinii, aceasta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașină, solicitându-i conducătorului auto să oprească și să prezinte documentele pentru control.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit de un autoturism pe care voia să-l oprească în trafic

Șoferul s-a oprit abia după ce s-au tras trei focuri de armă

Pentru a-l putea opri pe șoferul teribilist, un alt polițist a tras trei focuri cu armamentul din dotare, mașina fiind oprită după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.

Polițistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.

Mașina șoferului care a lovit polițistul[Sursa foto: Captură YouTube]

VIDEO- Imaginile cu momentul în care șoferul fuge de polițiști:

 

Șoferul se grăbea să ajungă la nuntă

Cel care se afla la volanul bolidului de lux, marca Ferrari, model F8, care era și închiriată, cu numere de Germania, a declarat că se grăbea să ajungă la nunta la care era naș. De asemenea, șoferul este de origine din orașul Reșița, are vârsta de 42 de ani și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 

Inspector principal Alina Boeru- purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin:

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si