Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Șoferul care l-a ucis pe Raul a fost prins de polițiști. Unde se ascundea

Un bărbat în vârstă de 25 de ani s-a stins din viață după ce a fost accidentat, duminică, 9 iulie 2023, la orele dimineții, în Maramureş. Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul faptei și a fost prins în urmă cu puțin timp de oamenii legii.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoferul care l-a ucis pe Raul a fost prins de polițiști. Unde se ascundea

Șoferul vinovat de moartea lui Raul, tânărul în vârstă de 25 de ani care a fost găsit fără suflare în această dimineață pe un drum din Maramureș, a fost identificat.

Citește și: Dezamărigirea imesă trăită de o turistă în Eforie! Cum arată un hotel de 4 stele: „Este trist”

Tânărul în vârstă de 26 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Târgu Lăpuș, escortat de oamenii legii. A parcat Jeep-ul cu care l-a accidentat mortal pe Raul în curte și apoi a fost dus la audieri la Parchet.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cine este Raul Bud, tânărul în vârstă de 25 de ani găsit mort pe un drum din Maramureș

Raul este tânărul în vârstă de 25 de ani care a fost accidentat mortal în această dimineață, pe un drum din Maramureș. Șoferul care a provocat tragedia și după a fugit de la locul faptei, are doar 26 de ani.

Citește și: O femeie a fost arestată după ce a încălcat un ordin de restricție. Aceasta a bătut-o cu bestialitate pe mama iubitului său

Cu o noapte înainte, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost la discoteca la Târgu Lăpuş şi nimeni nu își explică ce căuta în zonă în care şi-a găsit sfârşitul, pentru că el acesta era stabilit în cealaltă parte a oraşului.

Alerta a fost dată în jurul orei 4:35, atunci când un localnic l-a găsit pe tânăr pe şosea, pe mijlocul drumului și a sunat imediat la 112.

Citește și: O copilă de 15 ani a făcut accident cu mașina furată de la unchiul ei. Fata este cercetată penal

Raul era angajat la o firmă în Satu Mare, ca muncitor în construcții, iar acasă mergea doar în timpul weekend-urilor. 

Totul a avut loc în această dimineață, pe drumul județean Târgu Lăpuș- Băiuț, în afara localității, a avut loc un accident rutier grav.

Fragmente din autoturism au fost răspândite pe o distanță considerabilă, iar ca rezultat al impactului, victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Citește și: Un bărbat din Galați a fost ridicat de poliție după ce s-a îmbătat criță și a început să facă scandal. Arunca la întâmplare cu sticle

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI