Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, colonelul stefan Stoian, soferul in varsta de 44 de ani al cisternei rasturnate in judetul Braila a fost scos din cabina autovehiculului si dus cu elicopterul SMURD la un spital din

Capitala. Sursa citata a precizat ca barbatul era constient cand a fost descarcerat si a fost preluat de un echIpaj SMURD solicitat de la Galati.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul in zona in care s-a produs evenimentul este in continuare blocat.

In zona se asteapta o alta cisterna pentru a transvazarea incarcaturii, cisterna fiind incarcata cu 12 tone de GPL si plecase din Constanta.

Potrivit sursei citate, un echipaj ISU ramane la fata locului si nu se poate aprecia cand va fi reluata circulatia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cisterna incarcata cu GPL s-a rasturnat pe drumul european 584 Braila- Slobozia, la iesirea din localitatea braileana Baraganul, iar traficul rutier a fost blocat complet.

Din primele date a reiesit ca nu ar fi scurgeri din cisterna in urma accidentului.

Conform politistilor rutieri, soferul cisternei a scapat masina de sub control, a lovit un autoturism care circula in fata sa, dupa care s-a rasturnat in afara soselei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, din motive de siguranta, pe o distanta de 300 de metri, autovehiculele au fost deviate pe un drum de exploatare, neasfaltat, paralel cu DN21.

De asemenea, politistii rutieri informeaza ca poate fi folosita si ruta ocolitoare DJ203 insuratei – Zavoaia – DJ211 – Dudesti – Tataru – DJ211B – Baraganul.

Citeste si: Un barbat din Buzau si-a tinut 4 zile sotia moarta in locuinta ca sa-si ascunda crima infioratoare. Satenii au fost la un pas sa il linseze

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si