Close sidebar
Close sidebar

Şoferul din Suceava, care a ucis o mamă şi a băgat un bebeluş în comă, face declaraţii uluitoare: "Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea"

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Suceava face declaraţii uluitoare. El spune că avea intenţia de a evita femeia cu căruciorul, însă ea a ieşit direct în faţa lui.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, ofiţer la Jandarmerie, îşi plimba fetiţa în cărucior, când un şofer de 26 de ani le-a lovit în plin chiar pe trecerea de pietoni.

Martorii spun că tânărul gonea cu 100 de kilometri pe oră. Chiar el a recunoscut că nu a frânat deloc. Poliţiştii l-au reţinut în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Impactul fatal a fost suprins de camerele de supraveghere. Pe trecerea de pietoni, cu o viteză uluitoare, maşina le spulberă pe tânăra mamă şi pe fetiţa ei aflată în cărucior. Amândouă sunt aruncate câţiva metri, până pe trotuar.

Şoferul spune că le-a văzut şi totuşi recunoaşte că nu a frânat.

„Dacă eu nu am frânat. puteam să mă duc şi până la trecerea cealaltă. Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea”, a declarat Chetrariu Iulian, şoferul care a produs accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI