Close sidebar
Close sidebar

Soferul fugar găsit după o mobilizare impresionantă pe reţelele de socializare a ajuns in spatele gratiilor. Tanarul de 24 de ani a fost arestat

Soferul fugar găsit după o mobilizare impresionantă pe reţelele de socializare a ajuns până la urmă după gratii. Procurorii care l-au lăsat la început în libertate, şi-au schimbat opinia, după ce au văzut, probabil, revolta de pe internet. Judecătorii au aprobat arestarea pentru 30 de zile, iar tânărul s-a predat. Vă avertizăm că urmează, imagini şi informaţii, care vă pot afecta emoţional! ##VIDEO21074##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul de 23 de ani din imagini nu are pentru prima data probleme cu legea. A mai condus o data fara permis si s-a ales cu un dosar penal.

Miercuri, 24 august, s-a urcat din nou la volan! A lovit mortal o femeie pe bulevardul Energeticienilor. A fugit, fara sa dea vreun semn ca s-ar interesa de victima sa. Imaginile suprinse de o camera de supraveghere au fost distribuite pe Facebook de zeci de mii de romani.

Politistii au identificat masina dupa 3 zile, abandonata in spatele unui bloc. Dovada cheie care i-a dus si mai aproape de sofer era faptul ca autoturismul prezenta urme ca a fost implicat intr-un accident.

Politistii l-au ridicat pe sofer si l-au dus la parchet. Procurorii de la judecatoria sectorului 3 l-au audiat si apoi l-au lasat in libertate.

Internautii au luat foc, iar furtuna starnita a determinat ca peste numai o zi tanarul sa fie retinut pentru 24 de ore.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Supriza. Ordonanta a expirat, iar barbatul a fost eliberat din nou. Din acest motiv, parchetul general a pornit o ancheta pentru a analiza balbaielie din acest caz. Abia astazi un judecator a stabilit ca tanarul trebuie sa ajunga dupa gratii. Individul s-a predat la politia capitalei, de unde a fost transferat in arest!

Un proiect de lege aflat la Parlament introduce o noutate in randul pedepselor.

Un sofer care se urca baut la volan si este prins a treia ora, va ramane fara permis pe viata. De asemenea, amenzile vor fi marite pana la 15 mii de lei, daca legea este votata.

Reprezentantii Asociatiei Victimelor Accidentelor Rutiere sustin ca recidiva trebuie pedepsita mult mai aspru, chiar si in cazul greselilor aparent banale!

„Nu putem sa-l sanctionam pe un conducator auto care incalca legislatia rutiera, din greseala, o data la 5 ani, la fel cu cel care zi de zi conduce agresiz, zi de zi

nesocoteste prevederile legislative”, a declarat Catalin Codescu, de la Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie.

Conform ultimelor date oficiale, 3 mii de romani isi pierd viata anual in accidente rutiere.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI