În urma impactului violent, două femei, printre care soția șoferului responsabil, s-au stins din viață. Șoferul care ar fi produs accidentul și alte două femei, de 70 de ani şi de 63 de ani, pasagere în cele două mașini, s-au ales cu răni grave în urma accidentului, potrivit News.ro. 

Citește și: VIDEO- Bătrânii vor să fie șoferi până la 100 de ani. Până la ce vârstă ar fi bine să conducem?

Șoferul în vârstă de 68 de ani s-a stins din viață la spital

Bărbatul a decedat imediat după ce a fost transportat la spital. Potrivit informațiilor transmise de Serviciul de Ambulanță Prahova, victima a suferit leziuni grave la nivelul capului și al creierului, traumatisme toraco-abdominale și la nivelul șoldului drept. A fost preluat de elicopterul SMURD.

Circulația rutieră a fost oprită pe benzile sensului de mers Ploiești- Brașov, fiind redirecționată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi. Pe direcția către Ploiești, traficul se desfășoară doar pe banda 1.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc atunci când un autoturism care venea de pe drumul județean dinspre localitatea Florești nu a acordat prioritate la intrarea pe DN 1, într-un viraj la stânga spre Brașov, fiind lovit în plin de un alt autoturism care circula în mod regulamentar. Șoferii celor două autovehicule implicate aveau vârstele de 68 de ani, respectiv 24 de ani.

Citește și: "Nu mai pot merge pe tocuri". Angajata unei firme de modă a căzut de pe scenă și și-a rupt piciorul. Ce despăgubiri uriașe a primit

Rănile grave pe care le-au suferit cei doi șoferi, au împiedicat ca aceștia să fie supuși testelor de alcoolemie, probe de sânge urmând să fie luate. Accidentul a dus la formarea unor coloane de mașini pe DN 1, pe o distanță de mai mulți kilometri pe ambele sensuri de circulație.

”3 dintre victime au început deplasarea cu ambulanţe SAJ către UPU Ploieşti. Unei victime i se acorda asistenţă medicală de către echipajul TIM şi va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la faţa locului. Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si