Barbatul a fost adus in jurul orei 19.30 la IPJ Constanta, cu o masina de Politie, el fiind flancat de doi politisti pana la intrarea in sediu. El era imbracat cu un hanorac, pantoloni scurti si avea picioarele goale. Barbatul nu a putut raspunde la intrebarile jurnalistilor privind fapta sa.

Soferul, retinut pentru 24 de ore, a fost dus in arestul IPJ Constanta si luni va fi prezentat Judecatoriei Mangalia cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Soferul se numeste Ciprian Untaru, are 40 de ani si este de profesie medic stomatolog.

Potrivit politistilor, barbatul de 40 de ani refuzat initial sa fie testat cu aparatul alcooltest pe podul de la Agigea, unde a fost prins de politisti, ulterior fiind dus la sediul Politiei Mangalia pentru audieri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice care urmau sa stabileasca atat alcoolemia, cat si daca se afla sub influenta substantelor cu efect psihotrop.

Duminicã, in jurul orei 8.00, in municipiul Mangalia, un echipaj al Politiei din localitate i-a facut semn sa opreasca soferului unui autoturism BMW. Soferul insa nu a oprit, continuandu-si drumul in viteza.

La intrarea in Eforie Nord, politistii au realizat un baraj format din doua autospeciale si o motocicleta, insa soferul nu a oprit nici de aceasta data.

Barbatul a fortat barajul, avariind usor una dintre autospeciale.

In zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar soferul a fost oprit dupa ce un politist a tras un foc de avertisment in plan vertical.

Ancheta in acest caz a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si