La ora 07.40, politisti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui aflati in misiune in zona intersectiei DN 15 D cu DC 110 Birzesti, au oprit pentru control conducatorul unui microbuz destinat transportului de elevi. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat de 47 de ani, domiciliat in comuna Stefan cel Mare, potrivit Adevarul.

Politistii l-au testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care soferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si