Victimele accidentului din Iași au fost conduși pe ultimul drum, joi, 3 februarie. Întreaga comunitate este în stare de șoc și învinovățesc autoritățile că nu fac nimic pentru șoselele cu mare viteză.

Maria Bariz, mama uneia dintre victimele moarte în accident, și-a îngropat ultimul fiu, la vârsta de 94 de ani.
"Am rămas singură. Eu m-am îmbolnăvit și nu am mai putut și el s-a retras, patru ani a stat cu mine.

Nu mai are cine sa-mi mai zică mamă", spune femeia.
"Patru copii, vă dați seama. Ce să mai ceri de la oamenii ăia? Când văd sicriele că le duc și pe o stradă și pe alta...", spun oamenii cu tristețe.

Citeste si: VIDEO| Noi detalii ies la iveală după accidentul teribil de la Iași în care au pierit 7 oameni. Cel care l-ar fi pricinuit n-ar fi trebuit să fie în acea zi, la volanul camionului

Șoferul microbuzului a salvat două vieți refuzând să ia doi oameni la ocazie

Șoferul microbuzului a salvat două vieți fără să știe, asta pentru că sora și fratele unui localnic din sat nu au mai mers cu microbuzul implicat în accident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Trebuiau să vina la Iași la mine la spital și au avut noroc că nu s-au dus cu mașina cu el și a plecat înainte. La ocazie. Și nu l-au luat. Au scăpat. Că altfel erau morți și el și sora mea. Au făcut semn să îi ia ocazie și nu i-a luat. Dacă oprea îi omora și pe ei", povestește un tânăr.

În Boureni a apărut revolta, asta pentru că cele șapte persoane ucise sunt doar o mică parte din lista neagră de vieți pierdute pe acel drum.
"Eu drumul ăla îl știu. Acolo e dezastru, mulți morți. Acolo ceva trebuie făcut. Uitați ce de lume aici, tineret. Câți copii au rămas fără părinți", povestește un localnic.
Joi a fost înmormântat și Mrcel Moroșanu, tânărul de 33 de ani care era tată a doi copii.
"Să se facă dreptate și să facă străzi sa meargă mașinile mari pe parte alta parte sa nu meargă prinde astea mici. Să vină să numere crucile să vadă ce s-a întâmplat", spune sora lui Marcel.

Citeste si: Andrei a pierit într-un cumplit accident la Cluj. Bărbatul avea un fiu de doi ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si