Close sidebar
Close sidebar

Sofia a fost studentă la actorie în Moscova. Ea și-a pierdut viața într-un accident rutier

Sofia este tânăra, de 19 ani, din București. Ea a murit în tragicul accident de la Tulcea. Fata era studentă la actorie în Moscova.

Georgiana Balaban,

Tânăra studentă care a murit la Tulcea. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ea este tânăra care a pierit în accidentul de la Tulcea, pe drumul dintre Jurilovca şi Două Cantoane. Bucureșteanca era studentă la actorie în Moscova și voia să urmeze un drum în lumea filmelor. Sofia a fost admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul "Moscova nu crede în lacrimi". Familia și amicii fetei sunt în stare de șoc.

Citeste si: Accident rutier de proporții. O copilă, de un an, a murit

Este doliu în cadrul unei familii din Capitală. Fiica lor, în vârstă de 19 ani, a murit în accident. Evenimentul nefericit a avut loc pe DJ 222 între Jurilovca şi intersecţia de la Două Cantoane, în urmă cu două zile.

Sofia Ana era studentă la actorie în Moscova și a fost admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul "Moscova nu crede în lacrimi".

Citeste si: VIDEO| Amendă pentru pietonii care folosesc telefonul mobil când trec strada

Sofia a murit în tragicul accident de la Tulcea

Sofia avea viitorul înainte și dorea să urmeze o carieră de succes în actorie.

Ea a însă a trecut în neființă în urma unui accident rutier. Familia și prietenii plâng acum dispariția tinerei studente. Pe contul de Facebook al Sofiei curg în șir mesaje de tristețe, dureroase însoțite de imagini din perioada în care adolescenta era veselă și își trăia viața din plin.

Citeste si: Cazul șocant al unui student care a băut patru doze de energizant. Acum are nevoie de transplant de organe

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sofia a murit într-un tragic accident rutier.
[Sursa foto: Facebook]

„În această săptămână luminată Dumnezeu a ales să aibă alături de El o tânără și frumoasă domnișoară – pe SOFIA FEODOR! Tânăra și-a pierdut viața într-un tragic accident, petrecut în această noapte pe drumul Jurilovca – Două Cantoane, județul Tulcea. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața acestei tinere care a plecat dintre noi la vârsta de doar 19 ani. A fost mândria familiei domnului deputat Silviu Feodor, studentă eminentă la Moscova.”, este mesajul postat de comunitatea rușilor Lipoveni-Tulcea.

Prietenii Sofiei sunt în stare de șoc. „În aceasta noapte, ingerii au luat-o mult prea devreme din lumea aceasta pe Sofia FEODOR din Bucuresti. Ai lasat un gol adanc in sufletele tuturor celor care te-au cunoscut si auzit, Sofia. Multa putere familiei indurerate!”, se arată într-o altă postare tristă de pe contul tinerei.

Sora Sofiei se afla și ea în autoturism în timpul accidentului. Ea a fost transportată la spital alături de ceilalți, cu multiple traumatisme. Tatăl celor două tinere este medic.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Coșmarul prin care trece o mamă de 18 ani! Crede că i-a fost schimbat copilul la maternitate: „Am înmormântat fetița altcuiva”

„În jurul orei 01:55, salvatorii tulceni au fost alertați prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Lunca- DJ222, în care a fost implicat un autoturism cu cinci persoane. Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea. La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate( conducătorul auto și pasagera din dreapta față). Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul", transmite ISU Delta Tulcea.

Citeste si: Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte! Ce a pățit Războinica?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI