Soldații ucraineni ung gloanțele cu grăsime de porc pentru a fi folosite împotriva militarilor ceceni. Bărbații, care sunt de religie musulmană, nu pot ajunge în Rai, mai ales pentru că tradiția le interzice consumul produselor din carne de porc.

Citeste si: Proteste masive împotriva războiului din Ucraina, în Sankt Petersburg și Moscova. Tinerii ruși sunt târâți pe jos și reținuți de polițiști

Imaginile cu tehnica soldaților ucraineni au făcut înconjurul internetului. Ei vor ca bărbații, care sunt de religie musulmană, conduși de Ramzan Kadîrov să nu poată ajunge în Rai.

Citeste si: O familie din Kiev și-a transformat holul casei în adăpost și este pregătită în orice moment să fugă din calea bombardamentelor: ”Aici dorm, lângă frigider”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În Paradis, din Ucraina, nu aveți cum să ajungeți, pentru că veți muri de gloanțe unse cu slănină”, au spus soldații din Ucraina.

Imagini noi din Ucraina

Soldații au fost văzuți când ungeau gloanțele cu grăsime de porc. Conform tradiției musulmane, credincioșii nu au voie să consume carne de porc. Soldații din Ucraina s-au gândit să găsească o pedeapsă mult mai mare pentru cei ce îi atacă, în lupta pentru țară.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț de ultima oră despre implicarea României în Ucraina

Imaginile au devenit imediat virale. Această tehnică a creat controverse pe rețelele de socializare. În videoclipul postat se poate observa cum unul dintre soldați unge gloanțele cu slănină de porc.

În timp ce bărbatul se ocupă de pregătirea muniției, unul dintre soldați le-a transmis un mesaj militarilor ceceni, amenințându-i că din Ucraina nu mai au cum să ajungă în Rai.

Citeste si: UPDATE Bilanțul victimelor din Ucraina: Aproape 200 de morți și mai mult 1000 de răniți in tabăra ucrainenilor si circa 4300 de morți in rândul rușilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si