Roman Bykovsky a primit acceptul din partea soției pentru a abuza tinere din Ucraina. Olga Bykovskaya și-a dat acordul și este de aceeași părere cu soțul ei. Acum militarul a fost pedepsit de armata lui Volodimir Zelenski. Ce i s-a întâmplat bărbatului la scurt timp de la publicarea coversației pe care a avut-o cu partenera lui de viață.

Citeste si: O ucraineancă a primit o cutie de lapte în care se afla o bombă: „A observat că este ceva în neregulă”

Roman Bykovsky și Olga Bykovskaya au șocat o lume întreagă cu discuția pe care au avut-o. Femeia și-a îndemnat soțul telefonic să violeze ucrainence.

Cum a fost pedepsit militarul rus

Conversația dintre cei doi soți a fost publicată, iar clipul șocant, care durează 30 de secunde, a fost postat, după ce președintele Volodimir Zelenski a avertizat cu privire la faptul că rușii abuzează femei din Ucraina.

Individul a fost luat prizonier de armata lui Volodimir Zelenski, în timpul invaziei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Singura soluție prin care Rusia ar putea fi oprită. Florin Cîțu: „E nevoie de blocadă totală împotriva Rusiei”

„Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, a

scris fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev.

Roman a fost capturat de ucraineni după ce a fost rănit într-o luptă. Rusul a fost luat prizonier într-o zonă de lângă orașul Izyum, regiunea Harkov. Momentan, nu există informații dacă bărbatul a discutat cu ceilalți militari despre conversația pe care a avut-o cu soția lui, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citeste si: Trei gropi comune descoperite lângă Mariupol. Localnicii au fost obligați de ruși să participe la îngroparea celor uciși

„Du-te, violează ucrainence, dar nu-mi spune nimic: și nu uita de prezervativ”, a mărturisit femeia în timpul apelului.

Citeste si: Putin este de nerecunoscut! Detaliul care i-a uimit și pe jurnaliști: „Ar fi într-o permanentă degradare. A apărut cu fața umflată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si