Close sidebar
Close sidebar

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, isi roaga prietenii de pe Facebook sa ii salveze mama: „Va implor sa o ajutati!“

Dan Teodorescu a facut un apel la prietenii sai de pe Facebook rugandu-i sa doneze sange pentru mama sa, aflata la terapie intensiva.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Solistul trupei Taxi a postat un mesaj emotionant pe contul sau, sperand ca in acest mod sa isi poate convinge prietenii sa il ajute.

''Nu ştiu cum ar trebui să vă spun. Mai bine vă implor direct s-o ajutati, dacă puteti, pe mama. E la terapie intensiva şi are nevoie de sange. Oricine poate dona orice grupă de sange la Centrul de transfuzii al spitalului Floreasca- maine, între 7.30 şi 11.30- pentru Teodorescu Felicia, sectia Chirurgie II, profesor Beuran. Pana marti nu se mai poate dona. E urgent. Sper să puteti să mă ajutati. Vă răman recunoscător toată viata mea", a scris acesta pe pagina de socializare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI