Solstițiul de vară 2022. Pe 21 iunie începe şi vara astronomică iar la trecerea meridianului, sorele se ridică asupra orizontului la unghiul său maxim. În momentul în care are loc solstițiul de vară, soarele atinge cel mai înalt punct de pe cer (în emisfera nordică). Astfel, pe 21 iunie vom avea parte de cea mai lungă zi din an. 

Când are loc solstiţiul de vară în 2022?

Solistițiul de vară se întâmplă atunci când centrul Soarelui şi axa de rotaţie a Pământului devin perpendiculare pe planul orbital al Pământului.

Acest eveniment astronomic are loc de două ori pe an şi aceste momente ale anului, atunci când are loc unghiul făcut de razele soarelui cu orizonul la amiază este cel mai mare are loc solstiţiul de vară şi când este cel mai mic are loc solstiţiul de iarnă.

Citeste si: Când va fi următorul liber legal în România? Calendar

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare?

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Când este solstițiul de vară 2022? Va fi cea mai lungă zi din an

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Solstiţiul de iarnă are loc în emisfera sudică, atunci când începe iarna astronomică. Astfel, Soarele este deasupra orizontului, iar intervalul diurn este la intervalul său minim.

Însă, aetunci când are loc solstiţiul de vară în emisfera de sud, traiectoria Soarelui îşi atinge extremitatea sudică.

Cum sunt afectate zodiile de solistițiul de vară 2022?

În astrologie, această perioadă vine cu noi începuturi, mai ales pentru a vă pune în ordine prioritățile.

Dacă ești una dintre zodiile: Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn, după solstițiul de vara ai o singură opține, și anume aceea de a acționa.

În ziua în care are loc solistițiul de vară, zodiile vor trebui să se conecteze cu puterea lor personală, iar Soarele vă va ajuta puternic în acest sens.

De asemenea, în orice semn zodiacal se află Soarele, iar acesta le influenţează experienţele zodiilor de pe Pământ, doarece la fiecare 30 de zile, când Soarele îşi schimbă semnul, se spune că şi nativii îşi schimbă temele şi direcţiile de viaţă.

Tot așa se va întâmpla şi pe 21 iunie 2022, atunci când va avea loc solstiţiul de vară.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare?

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare?

[Sursa foto: PixaBay]

În astrologie, această perioadă vine cu noi începuturi, mai ales pentru a vă pune în ordine prioritățile. Dacă ești una dintre zodiile: Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn, după solstițiul de vara ai o singură opține, și anume aceea de a acționa.

Berbec

A venit vremea să acorzi mai multă atenție lucrurilor legate de casă și familie. S-ar putea să nu sune a fi cel mai interesant lucru pe care sa te concentrezi, totuși, este locul in care vei vedea cea mai mare acțiune.

Pe măsura se Soarele se va muta in cata a patra, viața ta privată va fi mult mai intensă. 

Rac

În perioada solistițiului de vară începe zodia ta, așadar vei trăi toate senzațiile cu o intensitate mai mare. Pe măsura ce Sorele trece in prima ta casa, a identității, vei simți un val de energie si vitalitate, iar dorinta ta naturală de a oferi confort emoțional si siguranță va fi din ce in ce mai accentuata. De asemenea, poți începe sa observi ca ți se acorda mai multa atenție ca de obicei. Poți avea tendința sa te ferești de lumina reflectoarelor, ești recunoscut pentru abilitățile tale de a avea grija de ceilalți. 

Citeste si: Ce nu se face, sub nicio formă, de Sânziene 2022? Sărbătoare mare

Balanță

Este momentul să ieși în evidență. Sezonul Racului diferă total de sezonul tău, dar vei profita din plin de el ca să dai lovitura din punct de vedere profesional. Pe măsura ce Soarele se muta in casa a zecea a carierei, te poți aștepta ca eforturile tale profesionale sa fie recunoscute. Acum este momentul perfect sa te lansezi într-o afacere sau sa candidezi pentru un post superior sau, de ce nu, sa ceri o mărire de salariu. 

Capricorn

Ai o perioadă bună în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Soarele trece prin casa a șaptea. Deoarece racul este semn opus zodiei tale, aceasta energie poate fi foarte diferită și, totuși, ciudat de familiara. Acum este momentul sa te familiarizezi din nou cu nevoile tale emoționale in parteneriate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si