Close sidebar
Close sidebar

Sondaj alegeri prezidențiale, turul doi: 80% pentru Klaus Iohannis în fiefuri din Ardeal

Sondaj alegeri prezidențiale. Echipa de campanie a PNL la alegerile prezidențiale susține că din estimările interne Klaus Iohannis are potențial să ia în finală 80% din voturi în unele regiuni, au spus surse liberale.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sondaj alegeri prezidențiale. PNL-iștii dau ca sigure scoruri de 80% pentru Klaus Iohannis în Diaspora, Alba și Sibiu. Cu semnul întrebării sunt Clujul, Aradul, Timișul și Brașovul, unde liberalii spun că Iohannis va lua oricum peste 70%.

Citeste si: Alertă maximă pentru Iohannis! Cum arată ultimele sondaje

Sondaj alegeri prezidențiale. Potrivit surselor citate, primarilor li s-a transmis că este nevoie de un scor zdrobitor pentru Klaus Iohannis astfel încât PSD să nu mai emită pretenții la viitoarele alegerile locale și administrația din Transilvania să fie de dreapta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă: Văd un om laş şi arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost preşedintele României

Sondaj alegeri prezidențiale.

O mare surpriză vor să producă liberalii în București, mai spun sursele citate. Din estimările lor, Iohannis ar putea să ia în Capitală între 60 și 70 la sută, potrivit  Stiripesurse.ro

Alertă maximă pentru Iohannis! Cum arată ultimele sondaje

Mai sunt doar câteva zile până când românii vor merge din nou la urne pentru a-și alege președintele, care-i va reprezenta în următorii cinci ani.

Dacă după turul 1, Klaus Iohannis părea deja câștigător detașat în fața Vioricăi Dăncilă, acum iată că lucrurile au început să se complice. Ultimele sondaje interne arată semne îngrijorătoare pentru PNL.

Citeste si: CTP, despre dezbaterea de marți: O întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine

Conform mai multor surse liberale, Klaus Iohannis conduce în continuare în preferințele electoratului și sunt șanse minime să fie depășit de opozanta sa.

Trendul voturilor pare să fie cel care trage semnalul de alarmă.

Se pare că acest tip de campanie pentru care a optat actualul președinte al României nu a stârnit nici urmă de emoție, astfel că dacă astăzi am avea alegeri, nici 50% din populație nu ar merge la urne, ceea ce ar fi o premieră istorică negativă. Și ar favoriza-o pe reprezentanta PSD.

Citeste si:   Iohannis, despre 10 august: „A fost cea mai gravă intervenţie a statului împotriva cetăţenilor din România de la Mineriadă încoace”

În timp ce votanții Vioricăi Dăncilă sunt fideli și disciplinați, bazinul electoral al lui Klaus Iohannis este mult mai capricios și se poate răzgândi chiar și în ziua alegerilor. Mare parte din electoratul USR-PLUS este demobilizat după ce Dan Barna nu a reușit accederea în turul 2, în timp ce votanții lui Mircea Diaconu sunt împărțiți între cei doi candidați rămași în luptă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI