Doi tineri, în vârstă de 19 și 20 de ani,  au murit luni noaptea pe o șosea din Sibiu. Sonja avea 20 de ani, iar tatăl său este preot. Andrei avea vârsta de 19 ani, iar părintele său este politician. În momentul impactului, alături de cei doi tineri care au decedat, erau alte două persoane care au fost rănite și transportate la spital.

Citește și: VIDEO| Un Ferrari s-a făcut praf pe șosea. Mașina s-a rupt în două, iar șoferul a pierit

Nefericitul eveniment rutier s-a petrecut într-o noapte de luni spre marți. Doi tineri au pierit, iar alți doi au ajuns în stare extrem de gravă la spital. Mașina în care se aflau a intrat cu viteză sub remorca unui TIR care era parcat pe marginea drumului.

Cei doi tineri morți au lăsat multă durere în urma lor

În seara tragediei, cei patru prieteni au ieșit la o plimbare prin oraș. Într-o secundă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un TIR care era staționat pe marginea șoselei. În urma impactului, doi tineri au murit, și alți doi au fost transportați la spital în stare critică.

Citește și: Cutremurător! Șoferul autocarului implicat în accidentul din Pașcani a vorbit pentru prima dată despre tragedie: „A început panica, toți răcneau”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Andrei Preda Pandele, în vârstă de 19 ani a murit pe loc. Tânărul era fiul unui politician din Brașov, Emanuel Preda și, la momentul tragediei, acesta se afla pe scaunul din dreapta.

La scurt timp după decesul acestuia, a murit și Sonja Maria Untch, tânăra în vârstă de 20 de ani. Ea se afla pe bancheta din spate a mașinii. Era fiica lui Untch Klaus, preot evanghelic și a unui cadru didactic.

Se înscrisese la o facultate în Viena, Austria însă, de curând, a decis să se întoarcă și să studieze în România.

Mașina care a fost implicată în accident valorează peste 70 de mii de euro și aparținea tatălui tânărului de 19 ani, Andrei Preda Pandele, care a murit în accident. Tânărul se afla pe scaunul din dreaptă față pentru că își lăsase prietenul să conducă.

Citește și: Ea este Alexia, adolescenta de 15 ani căreia doctorii din Iași au reușit să îi replanteze brațele după o operație de 20 de ore

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Poliția audiază mai mulți martori pentru a stabili dacă, înainte de producerea acestui accident, șoferul a avut un comportament agresiv în trafic. De asemenea, pe numele conducătorului auto, a fost deschis un dosar de urmărire penală.

Citește și: Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu. Sonja și Andrei nu au mai avut nicio șansă să fie salvați


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si