Imbracata cu o pereche de pantaloni negri si o camasa cu buline, diva a stralucit in lumina blitzurilor si a camerelor de luat vederi. Distinsa si rafinata, asa cum si-a obisnuit publicul, de o viata intreaga, Sophia Loren este si acum o doamna care stie sa-si puna in valoare calitatile fizice.

Decolteul generos si l-a pus in valoare si de aceasta data si s-a accesorizat cu un set de perle spectaculos.

Cu o coafura impecabila, cu bucle lejere, legenda cinematografiei mondiale s-a declarat flatata de statutul de sex-simbol. Chiar daca este trecuta bine de a doua tinerete, italianaca este si astazi un exemplu pentru reprezentantele sexului feminin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Filmele romanesti le vedem la televizor, la festivaluri, cateodata sunt cele mai bine facute vreodata în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescenta, cred ca, inainte de a spune "da" unui rol, trebuie sa mă gandesc cu mare atentie, pentru ca vreau sa fac ceva care mi se potriveste, se potriveste cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevarat, sa fie o opera de arta. Da, as lua in considerare, orice actor se gandeste la asta", a spus Loren.

Sophia Loren va primi sambata, in cadrul galei de inchidere a TIFF, premiul pentru intreaga cariera. Evenimentul este cu atat mai important pentru noi, romanii, cu cat distinctia ii va fi oferita de una dintre cele mai frumoase romance, comparata de nenumarate ori cu diva italiana, Madalina Ghenea.

,,Este o mare placere sa fiu aici, abia astept. Astept de aproape 29 de ani sa o vad, da!”, a spus actrita.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si