Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în dreptul localității Șvinița. Fire nonconformistă, Anca pozase și în Playboy, așa că dispariția ei a șocat opinia publică, inclusiv mari publicații din Occident alocând spații largi dramei. Zilele trecute, Tina Pop, sora cântăreței, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare, povestind că a fost sunată de poliție, care a mai recuperat câteva obiecte personale aparținând dispărutei. 

Citeste si: Detalii cutremurătoare! Ce a cerut Anca Pop să se întâmple cu trupul său după moarte! Îşi făcuse cântăreaţa testamentul?

”Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactata de poliția din Svinita. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit in apa portofelul și laptopul. Am fost sa le recuperez, după care am mers la Dunăre sa mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apa, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după 5 luni de stat sub apa. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după 5 luni de zăpada, ploi și vânt, intr-o apa curgătoare! Anca mea..”, a notat afectată Tina, sora Ancăi Pop. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si