Cântăreața se ducea spre casa părinților în seara când a suferit accidentul. Ea a plonjat cu mașina în Dunăre, însă a fost găsită câteva ore mai târziu. Sora sa și-a dat seama că ceva s-a întâmplat, pentru că artista nu i-a mai răspuns la telefon. Ea a fost cea care a alertat autoritățile.

Când a aflat despre tragedie, sora artistei a izbucnit în plâns. Printre lacrimi, ea și-a găsit puterea de a scrie câteva rânduri emoționante, pline de durere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

"Ai fost o nebună! Te iubesc și te voi iubi mereu, frumoasa mea! Ai trăit cât un om într-o mie de vieţi!", a scris sora artistei pe contul ei de socializare.

Înainte cu o lună de tragedie, Anca Pop a vorbit despre moarte

Potrivit unor surse apropiate familiei, Anca Pop a vorbit cu seninătate despre moarte într-un mail pe care i l-a trimis surorii sale în urmă cu o lună.

Ea îi scria Tinei că în cazul în care va trece în nefiinţă nimeni să nu se atingă de trupul ei timp de 72 de ore. De asemenea, cântăreaţa ar fi cerut să fie înmormântată în acelaşi loc în care şi-ar fi pierdut viaţa, lucru care de altfel se va întâmpla. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-o ceremonie care va avea loc la Şviniţa, potrivit click.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si