Desi locuieste in Marea Britanie, Mariana reuseste sa aduca speranta in viata copiilor saraci, a batranilor bolnavi si abandonati. Ea a infiintat la scurt timp dupa moartea surorii ei, Fundatia “Aura Ion”. Mesajul principal pe care il transmit reprezentantii asociatiei vine dintr-un citat pe care Aura il folosea mereu: “Orice ai face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru!”

Mariana, sora Aurei Ion, se ocupa de asociatia pe care a infiintat-o in memoria tinerei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ultimii ani,asociatia a sprijinit sute de copii, din mai multe sate, voluntarii le-au dus hainute si rechizite pentru inceputul anului scolar, iar Mariana incearca acum sa determine cat mai multe persoane sa o ajute sa duca daruri micutului de Mos Craciun.
“Hey- caut voluntari pentru proiectul de Craciun. Ne dorim sa ajungem la peste 400 de copii, in doar 7 zile de evenimente şi petreceri. Ma poţi ajuta cu taskuri administrative sau munca de teren? Poţi veni in ziua petreceri la eveniment pentru a distribui cadourile şi a ne asigura ca ii binedispunem pe cei mici? Aştept un mesaj de la tine”, este mesajul postat de sora Aurei pe pagina ei de socializare.

De altfel, este al treilea an in care asociatia are un proiect prin care oameni din intreaga tara pregatesc cutii cu daruri pentru copiii saraci.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si