Este vorba de jandarmul Raducu Serban. Despre el s-a scris ca este "omul de casa al PSD". Superiorii lui au spus ca il vor ancheta si urmeaza sa stabileasca ce sanctiune i se va aplica.

Ei bine, nici sora lui Raducu Serban nu este "prea cuminte". Mihaela Burnel are antecedente penale si chiar a fost condamnata penal pentru purtare abuziva dupa ce a lovit un elev.

Profesoara Mihaela Burnel avea 25 de ani pe atunci si preda Geografia la Scoala din localitatea buzoiana Padina. Totul se intampla in anul scola 2014-2015, al doilea ei an ca si dascal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In timpul orei, ea a batut un elev, de fata cu colegii lui, pentru ca acesta se plimba prin clasa. Parintii elevului au aflat de incident si au denuntat-o pe profesoara la Politie. Dupa ce au depus o plangere penala ei au aflat ca femeia a fost condamnata la 6 luni de inchisoare cu suspendarea executarii si un termen de supraveghere de doi ani pentru purtare abuziva.

Mihaela Burnel nu este nici ea straina de PSD, fiind nora sefului PSD Padina, Fratila Burnel, un important proprietar de terenuri agricole in zona Baraganului.

Despre jandarmul care a agresat un protestatar in Piata Universitatii, dar si despre soara lui, primarul din localitatea Padina spune ca amandoi au fost copii cuminiti. "El a fost un elev bun, la fel si sora lui. Au muncit, au avut ambitie si au ajuns la facultate", a declarat Ionel Chirita, noteaza cei de la adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si