Numele Alexandrei Hertanu, sora fostului premier Victor Ponta, a aparut in prim-plan atunci cand a fost audiata de DNA, in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost acuzat de constituire a unui grup infractional care ar fi actionat pentru a castiga fraudulos contractul de extindere a retelei de canalizare din orasul prahovean Comarnic. Tot in acea perioada a aparut si numele unei firme, Exfin 2000 SRL, despre care Romania Libera a scris ca “presteaza servicii de contabilitate pentru firme abonate la contracte cu statul”.

Firma a fost infiintata in 2000 de mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, dar in prezent unul dintre cei doi asociati si administrator ai firmei este fiica acesteia, Alexandra Hertanu. Conform pressone.ro, firma de contabilitate a Alexandrei Hertanu a fost folosita de europarlamentarul Daciana Sarbu, sotia lui Ponta, pentru a efectua plata salariilor catre asistentii sai, suma alocata fiind de 23.392 euro pe luna. Diversele contracte au asigurat firmei rezultate financiare decente.
Din 2007 si pana in prezent, firma surorii lui Ponta a inregistrat mereu profit, cam de fiecare data in jurul valorii de 100.000 de lei pe an. Nici 2015 nu a facut exceptie, castigul net fiind de 98.268 de lei, adica un venit lunar de 8.189 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si