Adelina Parja incearca se se bucure de viata si de putinele lucruri frumoase care i-au mai ramas dupa moartea tragica a surorii sale mai mari. Iar anul acesta ea a sustinut examenul maturitatii.

Astfel, Adelina Parja a reusit sa ia nota de trecere la examenul de Bacalaureat, respectiv 6,23. Adelina a sustinut probele orale la Bacalaureat la Limba si Literatura Romana, unde a luat nota 6,9, la Matematica, proba pe care a trecut-o cu 5,4 si Biologie, cu 6,4.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele patru tinere, Madalina P., Stefana S., Claudia B. si Maria S. erau studente in anul terminal, iar pe 17 mai se intorceau de la Cluj, de la festivitatea de premiere a unor prieteni comuni impreuna cu Sanda Ungur, soferita. La Jibou, la trecerea la nivel cu calea ferata, masina in care se aflau a fost izbita in plin de tren. Cele patru pasagere si-au pierdut viata pe loc, in timp ce soferita a scapat cu rani usoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si