Sorana Cîrstea, în vârstă de 32 de ani (32 WTA) a fost învinsă după un meci de două ore şi 10 minute în care a avut o evoluţie oscilantă. Începutul de meci a fost catastrofal, Maria în vârstă de 34 ani (103 WTA) conducând la un moment dat cu 5-0. Tenismena româncă a avut o revenire, concretizată în trei ghemuri consecutive, dar Tatjana Maria a câştigat setul cu 6-3.

Citeste si: Succesul lui Kim Kardashian: Pijamalele în care femeile sunt mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate

Sportiva româncă a confirmat revirimentul şi a luat setul secund cu un sec 6-1. Românca a început în forţă şi setul decisiv, conducând cu 3-0, însă a început să greşească tot mai mult şi a fost egalată, 3-3. Cîrstea a mai reuşit un break (4-3), dar imediat Maria a câştigat şi ea contra serviciului (4-4). Cîrstea a pierdut meciul pe serviciul său (5-7).

Tatjana Maria, adversara româncei, a dominat meciul

Sportiva româncă, care anul trecut a ajuns până în setul al treilea la  All England Club, a avut un procentaj mai mic la mingile de break fructificate, a dominat la mingile direct câştigătoare, 36-17, dar a făcut multe erori neforţate (34-18), fiind depăşită de Maria cu doar un punct la total, 89-88.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Tot mai mulți șoferi își montează instalații de gaz pe mașină, din cauza prețului ridicat la carburant

Este de precizat că jucătoare de tenis româncă o învinsese pe Tatjana Maria în toate cele trei meciuri directe de până acum, cel mai recent având loc luna trecută, în primul tur la Roland Garros, cu 6-3, 6-3. Cîrstea s-a ales cu un cec de 78.000 de lire sterline.

Tot miercuri, în primul tur la dublu, perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze a fost învinsă de cuplul american Danielle Collins/Desirae Krawczyk cu 6-3, 6-2, în 69 de minute. Bara şi Gorgodze vor împărţi un cec de 12.500 de lire sterline.

Citeste si: Un bărbat trăiește o adevărată minune la trei ani după ce i-a fost răpit fiul. Își strânge din nou copilul la piept: “Am fugit împreună din România“


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si