Close sidebar
Close sidebar

Sorana Cirstea a fost eliminata de Muguruza in optimi la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 78 WTA, a fost eliminata, duminica, de spaniola Garbine Muguruza, numarul 7 mondial si favorita 7, in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cirstea a fost invinsa de Muguruza cu scorul de 6-2, 6-3, intr-o ora si cinci minute.

Muguruza o va intalni in faza urmatoare pe castigatoarea meciului dintre liderul mondial Angelique Kerber (Germania) si sportiva americana Coco Vandeweghe.

Pentru Sorana Cirstea, participarea in optimile de finala a fost cea mai buna performanţa a sa la competiţia de la Melbourne. Cirstea a ajuns anterior in turul trei la Australian Open in 2012 si 2013. Cea mai buna performanţa a sa la un Grand Slam este participarea in sferturile de finala la Roland Garros, in 2009.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Premiul pentru participarea in optimi la Australian Open este de 220.000 de dolari australieni.

Sorana Cirstea era ultima romanca ramasa in concurs pe tablourile feminine de la Australian Open. La simplu au mai jucat Simona Halep, Patricia Ţig, Monica Niculescu, Ana Bogdan- eliminate in primul tur- si Irina Begu, care a ajuns pana in turul doi.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI