Sorana Cîrstea  rezultat US Open 2023. Sorana Cîrstea a încercat imposibilul azi la US Open, dar a ratat calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open 2023.  

Ce a făcut azi Sorana Cîrstea la US Open: românca a fost eliminată în două seturi de cehoaica Karolina Muchova, ocupanta locului 10 în ierarhia WTA. Scorul meciului din sferturile de finală a fost categoric: 0-6, 3-6.

Sorana Cîrstea, eliminată de Karolina Muchova, la US Open 2023

Sorana Cîrstea, eliminată de Karolina Muchova, la US Open 2023

[Sursa foto: Twitter]

Sorana Cîrstea a sperat la un rezultat mare în sferturile de la US Open 2023, dar a cedat în fața cehoaicei Muchova după un meci aproape perfect al adversarei. Un exemplu de minge incredibilă cîștigată de Karolina Muchova:

Sorana Cîrstea a pierdut la zero primul set, dar a pus mari probleme în setul doi, cîștigat de Muchova la 6-3. Rezultatul meciului din sferturi s-a decis într-o oră și 38 de minute.

Sorana Cîrstea, rezultatul carierei la US Open 2023

Sorana a plecat cu un cec de 455.000 dolari de la US Open 2023. După calificarea în sferturile de finală de la US Open, totalul câștigurilor Soranei Cîrstea din premiile adunate în turneele din 2023 ajunge la 1.459.955 de dolari!

Sorana Cîrstea a mai ajusn în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam în 2009, la Roland Garros.

Pentru performanța de la US Open 2023, Sorana Cîrstea a fost felicitată chiar de organizatorii celui mai bine plătit turneu din acest an:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

UPDATE 21.00. Sorana Cîrstea și-a aflat posibila adeversară din semifinalele US Open 2023, după ce americanca Coco Gauff a spulberat-o în sferturi pe Jelena Ostapenko.

Rezultat înainte de meciul Sorana Cîrstea- Karolina Muchova. A fost un meci fără istoric, cu o victorie zdrobitoare a senzaționalei Coco Gauff în mai puțin de o oră: 6-0, 6-2. 

UPDATE 20.30. Ce a declarat Sorana Cîrstea înainte de meciul cu Karolina Muchova 

Sorana Cîrstea spune că o cunoaște foarte bine pe adversara sa și se așteaptă să fie un meci frumos.

"Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea.

Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată sau jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită... De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturile de finală!", a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.

Sorana Cîrstea vs. Karolina Muchova. Data de începere a meciului din sferturile US Open 2023

Meciul dintre Sorana Cîrstea, cap de serie 30 la New York, și Karolina Muchova se va desfășura în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 2.00 (ora României).

Sfertul de finală dintre Cîrstea și cehoaică va fi primul meci din sesiunea de seară de la US Open 2023.

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în optimile US Open 2023 după ce a învins-o în două seturi pe Belinda Bencic și și-a depășit cea mai bună performanță obținută în turneul de Grand Slam de pe pământ american.

Meci greu pentru Sorana Cîrstea cu Karolina Muchova  

Karolina Muchova traversează o perioadă fastă a carierei (după ce a avut de luptat cu accidentările), ea fiind finalistă la Roland Garros 2023 (în drumul spre finală a eliminat-o și pe Irina Begu).

Citește și: Sorana Cîrstea, victorie uriașă la US Open. Cu cine va juca în optimile de finală

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sorana Cîrstea și Muchova s-au întâlnit de patru ori, scorul fiind 3-1 pentru jucătoarea din Cehia.

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea la US Open 2023

Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 455.000 de dolari la US Open 2023 pentru calificarea în sferturile de finală!

Suma se va dubla dacă o învinge pe Karoline Muchova și se califică în semifinale.

Sorana Cîrstea, premiu fabulos la US Open 2023

Sorana Cîrstea, premiu fabulos la US Open 2023

După calificarea în sferturile de finală de la US Open, totalul câștigurilor Soranei Cîrstea din premiile adunate în turneele din acest an ajunge la 1.459.955 de dolari!

Mai mult decât atât, în ierarhia all-time a banilor strânși din tenis, Sorana Cîrstea a ajuns la o sumă impresionantă: 8.935.462 de dolari!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si