Close sidebar
Close sidebar

Sorana Cirstea, fotografii sexy pe o retea de socializare. Uite cum arata sportiva romanca

Sorana Cristea arata incendiar! Insa nu multi stiu asta! Surpriza a fost de proportii, atunci cand sportiva s-a dezbracat pentru o sesiune de fotografii extrem de sexy!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Sorana Cirstea a postat cateva imagini pe Instagram, dupa ce a participat la o sedinta foto extrem de sexy.

Sportiva s-a bucurat de o vacanta in SUA dupa sezonul incheiat pe pozitia 37 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume.
Tenismena a participat la o sedinta foto realizata de fotograful Omar Cruz, imagini pe care sportiva din Targoviste le-a postat pe Instagram.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sorana se va pregati acum intens inaintea noului sezon, mai ales ca are puncte importante de aparat la Australian Open care va incepe la finele lunii ianuarie, dupa ce a ajuns in optimile de finala din 2017.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI