Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, s-a impus în trei seturi în fața cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-4, 1-6, 6-1. Meciul a durat peste două ore și a fost extrem de disputat.

Fostă ocupantă a locului 2 WTA (pe 31 octombrie 2011), Petra Kvitova a câștigat de-a lungul carierei 27 de turnee WTA, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Wimbledon 2011 și 2014). Ea a ajuns și în finala de la Australian Open în ediția din 2019, când a fost învinsă de Naomi Osaka.

Citeste si: Simona Halep, debut în forță la Australian Open 2021. Și-a spulberat prima adversară. "Sunt în formă"

Cu cine joacă Sorana Cîrstea în turul trei 

Pentru calificarea în turul al treilea, Sorana Cîrstea va primi un cec de 165.228 dolari și 130 de puncte în ierarhia WTA.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru un loc în optimile Australian Open 2021, Sorana Cîrstea va trebui să treacă de o altă sportivă din Cehia: Marketa Vondrousova, locul 20 WTA, finalistă la Roland Garros, ediția din 2019.

" Sunt foarte fericită, am făcut meciul perfect.

În setul al doilea nu am mai putut impune ritmul, am ajuns în defensivă, dar am căutat în permanență să revin în decisiv și să lovesc cât mai la linie. Mi-a ieșit", a declarat Sorana Cîrstea după meci.

Simona Halep, meci cu o jucătoare din Australia în turul 2  

Simona Halep și-a spulberat adversara din primul tur la Australian Open 2021. Simona Halep nu a pierdut decât 3 game-uri în fața australiencei Lizette Cabrera. În turul al doilea, Halep va înfrunta tot o tenismenă din Australia.

În turul al doilea,  Simona Halep  va juca împotriva jucătoarei Ajla Tomljanovic, care a trecut în primul tur de japoneza Misaki Doi. Ajla Tomljanovic este de origine croată, dar joacă sub drapelul Australiei- este locul 74 mondial.  

Meciul dintre  Simona Halep  și Ajla Tomljanovic în tul doi la Australian Open 2021 este programat pentru miercuri, 10 februarie.

Citeste si:  Irina Begu, eliminată în primul tur la Australian Open 2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si