Close sidebar
Close sidebar

Șorici în saramură cu usturoi. Cum se prepară. Se topește în gură!

Şoriciul în saramură cu usturoi, o delicatesă din bucătăria românească ce se topeşte în gură.

Alina Raducu,

Șorici în saramură cu usturoi. Cum se prepară. Se topește în gură!

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum se prepară șoriciul în saramură cu usturoi?

Se pregătește șoriciul, se spală, se curăţă de păr. Se taie fâșii apoi, cu dimensiunile dorite. Se rulează, eventual se leagă cu ață și se așează în borcane de 800 gr.

Se pregătește saramura din apă, sare și usturoi. La un litru de apă, se pun 40 gr. de sare. Se lasă la frigider 3-4 zile, timp în care are timp să se frăgezească.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Șorici în saramură cu usturoi. Cum se prepară. Se topește în gură!

Alte sfaturi pentru ca rețeta de șorici în saramură să îți iasă perfect

La 1 litru de apă, se pun 40 grame de sare. Se lasă la frigider 3-4 zile, timp în care are timp să se frăgezească. Dacă este tare şi este nevoie, se poate fierbe înainte de a se pune în saramură.

Dacă este tare și este nevoie, se poate fierbe înainte de a se pune în saramură. Acesta se poate servi ca aperitiv pe pat de salată verde.

Citeste si: VIDEO- Se poate ține post fără să suferim de foame sau să ne îngrășăm

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI